HAPŠENJE U BIJELOM POLJU: Muškarac (22) dilovao kokain - prilikom pretresa pronađena veća količina opojne droge

Марија Стевановић
Marija Stevanović

23. 01. 2023. u 13:20

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, policija je u Bijelom Polju uhapsila sugrađanina S. A. (22).

ХАПШЕЊЕ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Мушкарац (22) диловао кокаин - приликом претреса пронађена већа количина опојне дроге

Foto: MUP

- Službenici Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje su, preduzimajući mere i radnje na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, pretresom pronašli i oduzeli kokain i novac za koji se sumnja da potiče od ove nezakonite aktivnosti. Postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi S. A. (22) iz Bijelog Polja, gde je zetečana i V. P., koja je odbacila više pvc kesica sa kokainom, kažu iz Uprave policije Crne Gore.

- Pretresom je pronađeno 61 pvc pakovanje kokaina ukupne težine od oko 32 grama, kao i novac u ukupnom iznosu od oko 3.100 evra, a za koje se sumnja da potiče od ulične prodaje kokaina. Oduzeta droga i jedan mobilni telefon biće predmet veštačenja u Forenzičkom centru. Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju S. A. je lišen slobode, kažu iz policije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a