U BIJELOM POLJU POSLEDICE NEVREMENA SVE TEŽE: Voda "odsekla" nekoliko naselja

M. SEKULOVIĆ

19. 01. 2023. u 23:55

POSLEDICE velikog nevremena koje danims vlada na severu Crne Gore neće biti brzo sagledane a o sanaciji će se još dugo pričati, ali, očigledno je da su štete ogromne, od Gusinja pa do Kolašina i Rožaja, a posebno ga području Bijelog Polja.

У БИЈЕЛОМ ПОЉУ ПОСЛЕДИЦЕ НЕВРЕМЕНА СВЕ ТЕЖЕ: Вода одсекла неколико насеља

Bijelo Polje onlajn

U ovoj opštini voda je "odsekla" područje Tomaševa, obustavljen je saobraćaj prema Pričinama, a u vodenoj blokadi je i naselje Dvorište na području Ravne Rijeke.
 
Predsednik Opštine, Petar Smolović obratio se građanima povodom poplava koje se u Bijelom Polju i pozvao ih da budu smireni. 
 
-Sve opštinske službe su na terenu, opštinski tim za zaštitu i spašavanje je u stalnom zasedanju, u kontaktu smo i preko grupa, kako i fizički neposredno, pratimo situaciju, rešavamo, izlazimo na teren. Izašli smo na većinu poziva do danas, tako ćemo i nastaviti, kazao je Smolović i pozvao građane na smirenost zajedničko praćenje situacije, ali i da prijave sve što neposredno ugrožava njihove živote ili imovinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)