DPS SE ODREKAO PRISTALICA: DF o protestu u Podgorici - Milo je sedeo u zgradi pored i nije mu palo na pamet da podrži ljude

V.K.

13. 12. 2022. u 22:15

POTVRĐUJE se još jednom ono što smo više puta saopštavali - DPS i Milo Đukanović ne smeju da stanu iza protesta i preuzmu odgovornost, već se kriju iza naroda i nekih NVO.

ДПС СЕ ОДРЕКАО ПРИСТАЛИЦА: ДФ о протесту у Подгорици - Мило је седео у згради поред и није му пало на памет да подржи људе

Foto: I. D. S.

To je danas direktno, prvenstveno demonstrantima, poručio potpredsednik te partije, Jevto Eraković, koga su, inače, juče na protestima "toplo pozdravili".

Demokratski front podseća da su funkcioneri DPS javno pozivali na protestni skup ispred Skupštine Crne Gore, govoreći da se radi o "danu D" i "sudnjem danu", a sad tim ljudima okreću leđa, čime pokazuju prezir prema svojim najodanijim pristalicama.

- Ovim je poslata jasna poruka i organizatorima i građanima koji protestuju - DPS vas se odrekao i ostavio na cedilu, kao i na Cetinju prošle godine, kao i u Nikšiću 13. jula. To samo potvrđuje da ta partija nikada nije brinula o narodu, već samo o svojim privilegijama. Važniji je Jevtu Erakoviću i društvu kvadrat stana po povlašćenim uslovima, nego svi oni koji su zbog njega i njegovog šefa pravili nerede i gutali suzavac. Da je kojim čudom sinoć bilo 10.000 ljudi DPS bi kazao da su došli zbog Mila i partije, ali desilo se suprotno, pa su onih 250-300 prisutnih, koji su najbolje što ima DPS, ostali da svedoče o još jednoj izdaji Mila Đukanovića i njegove partije - ističe se u saopštenju DF.

Inače, kako navode, Đukanović je čitav dan proveo u svojoj zgradi, tik uz skupštinu, ali mu nije palo na pamet čak ni da mahne svojim pristalicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju