VATROGASCI SE SATIMA BORILI SA VATRENOM STIHIJOM: Požar podno Orjena, izgoreo Ruski dom (FOTO)

V.V.

23. 10. 2022. u 10:11

DVA sata posle ponoći hercegnovski vatrogasci dobili su dojavu o požaru koji je izbio na Ruskom domu na Vrbanju, na padinama Orjena.

ВАТРОГАСЦИ СЕ САТИМА БОРИЛИ СА ВАТРЕНОМ СТИХИЈОМ: Пожар подно Орјена, изгорео Руски дом (ФОТО)

Foto: Printskrin

Požar su lokalizovali tek oko šest sati jutros, a na terenu su bila četiri vozila i devet vatrogasaca. Više gostiju  Ruskog doma, koji su bili u objektu, su evakuisani i niko nije stradao.

Objekat je polumontažni, objašnjavaju naši sagovornici, uglavnom je građen od drveta kao i međuspratna konstrukcija. Vatrogasci su i dalje na terenu i natapaju sve vodom jer, kažu, ima dosta žara. Zbog toga će dežurati na Vrbanju do sutra.

Nezvanično, do požara je došlo posle sinoćnjeg organizovanog roštiljanja, nakon kojeg je ostalo dosta žara iz koga se rasplamsala vatra.

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆE: Pojavio se snimak prebijanja Darka Lilića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu