PROMOTIVNI SKUP "ZA BUDUĆNOST PODGORICE": 23. oktobra nastavlja se talas promena

V.K.

14. 10. 2022. u 15:35

KOALICIJA za budućnost Podgorice održala je promotivni skup u prepunoj staroj zgradi Vlade. Kandidatkinja za gradonačelnicu dr Jelena Borovinić Bojović kazala je da je nakon 30. avgusta 2020. godine, počeo proces oslobađanja Crne Gore od korupcionaškog, kriminalnog i diktatorakog DPS-a. 

ПРОМОТИВНИ СКУП ЗА БУДУЋНОСТ ПОДГОРИЦЕ: 23. октобра наставља се талас промена

V. K.

- Grad po grad, jedan za drugim, oslobađali su se, a zloglasna stranka Mila Đukanovića razvlašćena je u velikom broj gradova širom Crne Gore. Sada je došao red na Podgoricu. Ovaj talas promena Podgorica mora da predvodi. Glas za Ivana Vukovića je glas za Mila Đukanovića. Glas za DPS je glas za Blaža Jovanića, Veselina Vukotića, Vericu Maraš, Vesnu Medenicu, Dragana Kovačevića, i naravno nezaboravnog Milana Roćena, poručila je dr Borovinic Bojović.

Ona je, takođe, istakla da su ciljevi koalicije "Za budućnost Podgorice"  rekonstrukcija javnog gradskog prevoza, rasterećenje saobraćaja, smanjenje troškova, humanizacija betonskog "Siti kvarta".

- Naša je pobjeda, naša je budućnost! Za našu budućnost, za budućnost Podgorice - poručila je ona.

Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a, Andrija Mandić, zaključio je da su pred Podgoricom bolji dani, ali i da će DF do kraja voditi brobu protiv mafije.

,-U samoj Podgorici treba mnogo toga da se uradi. Naši eksperti su izašli sa planom kako treba urediti grad, i na koji način treba rešiti razne probleme, poput uređenja ulica, vodosnabdevanja. Posebno želim da istaknem socijalni program koji će pomoći ljudima koji su u stanju socijalne potrebe. Imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika, u našem slučaju gradonačelnicu. Mi imamo Jelenu. Naša je, odličan, pet, poručio je Mandić.

Predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera DF, Milan Knežević, je najavio ubjedljivu pobedu liste Demokratski front – Za budućnost Podgorice, ali i svih lista koje predvodi DF u svim drugim opštinama.

-Podgorica je poslednji šleper cigareta i brod kokaina, i zato je naša obaveza da taj šleper survamo na Smokovcu, a brod potopimo u luci Bar. Izbor je lak, čista petica za Jelenu Brovinić Bojović, nema izgovora. Pošto su odvojili Zetu, da vam uhvatim muštuluk. Tamo ćemo da ih oremo, u Pljevljima ćemo da ih isfreziramo, u Žabljaku ćemo da ih posijemo, u Šavniku ćemo da ih zacementiramo, u Budvi ćemo da ih potopimo, kazao je Knežević.

Potpredsednica Skupštine Crne Gore i funkcionerka PZP, Branka Bošnjak, pružila je punu podršku budućoj gradonačelnici, sa kojom je zajedno ,,uz desetine hiljada ljudi učestvovala u borbi Demokratskog fronta za oslobođenje Crne Gore”.

- Demokratski front je bio stožer otpora i promena. Naša hrabrost, sloga i jedinstvo učinili su da do njih dođe - kazala je Bošnjak.

Kandidat za odbornika i predsednik Slobodne Crne Gore, Valdislav Dajković, istakao je da mu je velika čast što je deo ove koalicije:

- Je li bilo ko od vas video Mila Đukanović u Podgorici poslednjih mesec dana. Nije i neće. Sakrio se u mišiju rupu, a miševi beže kad brod tone, poručio je Dajković.

Na skupu su govorili kandidati za odbornike Mitar Šušić, Stefan Vešović, Sanja Krkeljić, predsjednici opstina Berane i Mojkovac, Vuko Todorović i Vesko Delić, a snažnu poruku sa srpskog Kosova i Metohije poslao je Marko Kovačević, gradonalečnik Nikšića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju