DR BOROVINIĆ BOJOVIĆ: Podgorica neće da glasa za šverc i korupciju

V. KADIĆ

05. 10. 2022. u 17:25

PREDSTAVNICI koalicije ,,Za budućnost Podgorice'' posetili su LJešansku nahiju i upoznali se sa problemima ovoga dela Podgorice.

ДР БОРОВИНИЋ БОЈОВИЋ: Подгорица неће да гласа за шверц и корупцију

Jelena Borovinić Bojović / Foto MCP

Kandidatkinja za gradonačelnicu koalicije „Za budućnost Podgorice“, dr Jelena Borovinić Bojović, kazala je da nema nikakve dileme da će koalicija Za budućnost Podgorice da pobedi 23. oktobra, poručujući da Podgorica više neće da glasa za šverc, korupciju, poručila je Jelena Borovinić Bojović.

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović istakao je da značaj izbora u Podgorici daleko prevazilazi lokalne izbore i potreba je da rezultat u Podgorici bude poslednji udarac već posrnulom DPS-u.

- Ovde su pružali najžešći otpor, ovde su otvarali televizije, zapošljavali nakon što su 30. avgusta 2020. godine izgubili vlast u državi, koncentrisali su sve na Podgoricu i bacili sve karte na pobedu u ovom gradu. Čak su po prvi put odbacili crveno-žute boje svoje kampanje da ne bi nervirali Srbe, pa da probaju i tu nešto da ućare. Prvi put DPS u Podgorici nastupa sa pozicije opozicije na državnom nivou, bez mogućnosti da koristi resurse države u izbornoj kampanji tako da je realno očekivati jedan ubedljiv poraz Demokratske partije socijalista. Pričam o njima jer su oni najveća pošast u Crnoj Gori, oni su najveći problem za sve što je nama važno u Crnoj Gori. Prvi zadatak ove koalicije, a nadam se i ostalih koalicija jeste da se pobedi DPS, naglasio je Radunović.

Okupljenima su se obratili i kandidati za odbornike koalicije „Za budućnost Podgorice“ Boban Radević i Milo Popović i meštanin Momo Vukčević.

BONUS VIDEO - Junak spasao Skoplje od novih žrtava: Ko je bio Maksim koji je prvi podvižnik Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

NIKADA NIJE VIDEO ŽENU: Živeo je preko 80 leta, a život posvetio veri i Atosu - mislili da je Srbin