NEMA POVLAŠĆENIH: Abazović i Adžić se oglasili posle hapšenja Radeta Miloševića i grupe osumnjičene za šverc cigareta(FOTO)

V. K.

02. 10. 2022. u 00:43

PREMIJER Crne Gore Dritan Abazović pozdravio je akciju Specijalnog državnog tužilaštva i MUP-a na sprečavanju krijumčarenja cigareta.

НЕМА ПОВЛАШЋЕНИХ: Абазовић и Аџић се огласили после хапшења Радета Милошевића и групе осумњичене за шверц цигарета(ФОТО)

Foto: Vlada Crne Gore

- Država vladavine prava u kojoj će svi imati jednaka prava i obaveze je ideal za koji se borimo i izborićemo se. Ni po babu, ni po stričevima. Stajemo na kraj švercu cigareta - napisao je Abazović na Tviteru.

Oglasio se i ministar policije Filip Adžić.

- Akcija Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog ođeljenja pokazatelj su nulte tolerancije institucija na svaki pokušaj šverca. Gradimo sistem i pravednu državu u kojoj zakon važi jednako za sve. Nema povlašćenih!

Podsetimo, direktor Uprave carina i prihoda Rade Milošević uhapšen je večeras u akciji Specijalnog policijskog oDeljenja po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

Pored Miloševićeve u akciji je uhapšeno još nekoliko osoba u Podgorici i Nikšiću.

Razlog hapšenja Miloševića i drugih osoba jeste sumnja  da su oni bili uključeni u sistem krijumčarenja cigareta, koje je država oduzela u magacinima Luke Bar, a koji su u tri navrata spaljivani u pećima Željezare Nikšić i fabrike "Javorak" u tom gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)