A AKO JA PADNEM Dritan: Sutra je momenat kad ću da saopštim neke zanimljive činjenice

Tanjug

18. 08. 2022. u 16:48

Crnogorski premijer Dritan Abazović izjavio je u Bijelom Polju da, ako sutra u parlamentu ne bude izglasano nepoverenje njegovoj vladi, spreman je da se odmah nađe održivi model vlasti do izbora, a ukoliko padne, neka nova većina, kazao je, traži model izlaska iz političke krize.

А АКО ЈА ПАДНЕМ Дритан: Сутра је моменат кад ћу да саопштим неке занимљиве чињенице

Foto R. Koprivica

-Na jesen se predviđa energetska kriza u Evropi, a mislim da sve to treba da čekamo spremni. Jako je neodgovorno da imate političare koji zbog svojih frustracija to dovode u pitanje. Ukoliko idemo u rebalans sledeći mesec možemo zemlji obezbediti uštede, kazao je Abazović novinarima.

Ukoliko vlada padne, kaže Abazović, neka druga većina koja se konstituiše sa DPS-om traži modalitet za izlazak iz krize, ali onda nema povratka na staro.

O pominjanju njegovog imena u pozitivnom i negativnom kontekstu u medijima, govoriće sutra u parlamentu i izneti, kaže, neke za njega zanimljive detalje.

-Rekao sam da je 19. avgust momenat kad ću da saopštim zanimljive činjenice. Sutra ću pričati na sve teme, ponovio je premijer, preneli su podgorički mediji.

Abazović je u Bijelom Polju bio sa ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem koji je novinarima rekao da bi bila bruka da bude smenjen premijer koji je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom ckrvom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest