GRAĐANSKA inicijativa ,,21. maj“ koja pod svoje okrilje okuplja crnogorske nacionaliste, uputila je inicijativu ministru unutrašnjih poslova Filipu Adžiću i direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu da se Feđi Dimoviću, frontmenu grupe "Beogradski sindikat" zabrani ulazak u Crnu Goru, kao i Bošku Obradoviću, predsedniku Srpskog pokreta Dveri, koji je poslanik i predsednik poslaničke grupe tog pokreta u Narodnoj skupštini Srbije!

Komentari (9)

Rašo

17.08.2022. 09:08

Врхунац безобразлука и долази када нема казне за почињена недела. Признаш терористичку квази творевину на територији друге државе и вређаш се што то она не поштује. О неигрању права на језик, учешће у власти, ... ни речи!

Danijel

17.08.2022. 10:19

Srbi su narod..crnogorci,hrvati,bošnjaci,srbijanci su nacija..zato je potpuno ispravno da je Srpska pravoslavna crkva tj.srpskog naroda gde god on živi ..da je Herceg Novi najveći srpski grad u Boki..nije srbijanski grad...političari su majstori mršenja i spajanja baba i žaba zarad LIČNE koristi

Budvanin

17.08.2022. 11:12

Tacno je sto ovi anonimusi tvrde da Herceg Novi nije najveci srpski grad na moru. Budva je najveci srpski grad na moru.BS je dobrodosao u slobodnu CG. Pozdrav iz Budve!

22maj

18.08.2022. 09:43

Organizujem GI sa ciljem da se onemoguc ulaz u Republiku Srbiju sledecim licima iz GI "21.maj": Marko Pejović, Andrej Nedović, Aleksandar Saša Zeković, Miodrag Backović i LJubomir Filipović