TRAGEDIJA TRI CETINJSKA KUMA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Milošu ubili celu porodicu, Milan ubijen, a Neno presudio ubici

Novosti onlajn

13. 08. 2022. u 17:07

U MORU jezivih detalja o masakru u cetinjskom naselju Medovina, pred kojima je zanemeo region zbog surove smrti i tragične sudbine deset nevinih žrtava i šestoro povređenih, ima i jedan svetli primer, ništa manje tužan, ali junački i čojski.

ТРАГЕДИЈА ТРИ ЦЕТИЊСКА КУМА КОЈА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Милошу убили целу породицу, Милан убијен, а Нено пресудио убици

Foto: Društvene mreže

To je priča o tri kuma, čije su se sudbine promenile za tili čas – jedan od trojice Miloš Martinović u ubilačkom pohodu stanodavca Vuka Borilovića, izgubio je suprugu Natašu (35) i dva sina od osam i 11 godina.

NJegova supruga Nataša skočila je da se bori sa zlotvorom, koji joj je prvo upucao sina na ulaznim vratima, koji je pokušao da se sakrije. Nažalost, nije imala snage da se izbori sa pomahnitalim komšijom, pa su za par trenutaka projektilima iz lovačkog karabina, ubijeni i ona i drugi sin, kojeg je zatekao na ručku za kuhinjskim stolom.

Foto: Privatna arhiva

Ubijena Nataša sa sinovima

Osetivši da se dešava nešto strašno, Martinović je u pomoć pozvao kuma Milan Mitrovića (37), zamolivši ga da odmah ode do njihovog iznajmljenog stana i proveri šta se dešava, jer mu se žena ne javlja na telefon, a on nije bio u mogućnosti da brzo stigne. Mitrović je to bez reči i uradio. U međuvremenu, Martinović je dobio telefonski poziv od ubice, koji mu je lično saopštio da mu je ubio suprugu i sinove.

Nesrećni Mitrović, koji se nedavno oženio i dobio dete, panično je napustio svoj dom i zabrinut za kumovljevu porodicu, goloruk otišao na mesto zločina. Nedavno je izgubio oca, a imao je automehaničarsku radnju. Nije mario na okolna upozorenja, nadao se da će stići da spasi svoje kumove. Nije imao šansu ni da priđe kući, vrlo brzo je i sam postao žrtva. Iako su stari znanci i porodični prijatelji, Borilović nije imao milosti, čim se približio dvorištu kuće, pucao je i na njega, pogodio ga i na mestu ga ostavio mrtvog.

Treći, Nenad Neno Kaluđerović Mitrovićev je venčani kum. Nije se plašio za svoj život, i prema preliminarnim rezultatima istrage, prišao je i presudio ubici.

(Standard.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

KIŠA JE PADALA NA KRSTOVDAN: Šta to znači po narodnim verovanjima