ZA DVA MESECA SEDAMDESET POŽARA: U hercegnovskoj opštini požari ne prestaju

V.V.

02. 08. 2022. u 10:57

OPET požar na Njivicama, gori nisko rastinje uz njivički put, a pripadnici hercegnovske Službe zaštite i spasavanja kažu da su dojavu o požaru dobili oko 9 sati i na teren odmah uputili jedno vozilo sa ekipom.

ЗА ДВА МЕСЕЦА СЕДАМДЕСЕТ ПОЖАРА: У херцегновској општини пожари не престају

V.Vujnović

Ubrzo je za njima krenulo i drugo vozilo sa ekipom vatrogasaca.

Požar je izbio u blizini graničnog prelaza, a vetar brzo širi vatru.

Već je pozvan i Direktorat za vanredne situacije, ali prema informacijama komandira hercegnovske Službe Zlatka Ćirovića, helikopteri su prizemljeni zbog tehničkih problema.

Za dva meseca su hercegnovski vatrogasci gasili sedamdesetak manjih i većih požara, a Ćirović kaže da osnovano sumnjaju da su neki od njih podmetnuti.

Intenzivno sarađuju sa hercegnovskim centrom bezbednosti kako bi bili pronađeni počinioci.

Na sumnju o podmetanju požara navodi podatak da kao po pravilu neki požari izbijaju u srcu šume, nekoliko stotina metara od puta.

Bilo je dana kada su vatrogasci intervenisali po sedam puta.

BONUS VIDEO:

U hercegnovskoj opštini požari ne prestaju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)