SKANDAL U DANILOVGRADU: Zabranili književno veče i promociju knjige Milutina Mićovića

V. K.

14. 04. 2022. u 19:18

IAKO je bilo najavljeno da će večeras od 20 časova u Zavičajnom muzeju u Danilovgradu biti održano književno veče Milutina Mićovića iz Nikšića, neizvesno je da li će se to desiti, jer je domaćin samo nekoliko sati pred najavljeni događaj zabranio ovaj kulturni događaj!

СКАНДАЛ У ДАНИЛОВГРАДУ: Забранили књижевно вече и промоцију књиге Милутина Мићовића

Foto: V. K.

Milutin Mićović dobitnik je prestižne nagrade "Miroslavljevo jevanđelje" za knjigu „Luče u tami Crne Gore“ u organizaciji Srpskog pokreta Njegoš i Matice srpske –društvo članova u Crnoj Gori (odbor Danilovgrad). Programom je bilo predviđeno da o pomenutoj knjizi govori protojerej Predrag Šćepanović, kao i doktorant filozofije Dragan Bojović i autor.

- Nisam znao da sam persona non grata za grad Danilovgrad. Čuo sam da je danilovgradski muzej danas, kasno popodne, zabranio promociju  moje knjige "Luče u tami Crne Gore", a promocija  je pre pet dana odobrena od uprave tog muzeja. Ali, ipak doći ćemo. Pozivam sve prijatelje. Naš je krov vedro nebo - poručio je Milutin Mićović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)