UNIŠTEN BILBORD SA LIKOM ALEKSE BEČIĆA: Demokratska Crna Gora poziva nadležne organe u Ulcinju da reaguju (FOTO)

Tanjug

21. 03. 2022. u 16:49

DEMOKRATSKA Crna Gora osudila je danas uništavanje bilborda sa likom predsednika partije Alekse Bečića u Ulcinju i pozvala nadležne organe da reaguju i omoguće nesmetano sprovođenje kampanje za lokalne izbore u ovoj opštini.

УНИШТЕН БИЛБОРД СА ЛИКОМ АЛЕКСЕ БЕЧИЋА: Демократска Црна Гора позива надлежне органе у Улцињу да реагују (ФОТО)

Foto: Printscreen/Skupština Crne Gore

Demokrate su pozvale građane Ulcinja da, kako kažu, ostanu mirni i dostojanstveni, kao i da ne nasedaju na provokacije koje "dolaze iz dobro poznate kuhinje".

Naveli su da građani Ulcinja treba da u maniru pobednika u nedelju svoj odgovor daju olovkom i glasom, najjačim oružjem demokratije, a oni će, poručuju, znati kako da cene tako dobijeno poverenje.

FOTO: Novosti

Tekst potpisa

- U nedostatku argumenata, kvalitetnog izbornog programa i novih, odgovornih i uglednih kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu, ovih dana u Ulcinju svedočimo kukavičkom ponašanju određenih političkih subjekata u susret debaklu i porazu njihove rasipničke politike - poručeno je iz Demokratske Crne Gore.

Ističu da ih "ovaj vandalski čin ne može uplašiti", već u njima, kako kažu, budi osećaj ponosa i sreće.

- Dok uništavanje bilborda Demokratske Crne Gore postaje svakodnevica na ulicama Ulcinja, znamo da im masovnim protestima širom Crne Gore kvarimo kriminalne planove i da smo na pravom putu. Jasno je da su istina i javno izgovorena reč ovih dana najveći protivnik neodgovornih i potrošenih političkih figura i u Ulcinju i u celoj Crnoj Gori - saopštile su Demokrate, preneli su podgorički mediji.

BONUS VIDEO:

MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE: U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

ŠTA OTKRIVA JMBG: Značenje prvih sedam cifara sigurno znate - a šta ostalih šest govore o vama