UNIŠTEN BILBORD SA LIKOM ALEKSE BEČIĆA: Demokratska Crna Gora poziva nadležne organe u Ulcinju da reaguju (FOTO)

Tanjug

21. 03. 2022. u 16:49

DEMOKRATSKA Crna Gora osudila je danas uništavanje bilborda sa likom predsednika partije Alekse Bečića u Ulcinju i pozvala nadležne organe da reaguju i omoguće nesmetano sprovođenje kampanje za lokalne izbore u ovoj opštini.

УНИШТЕН БИЛБОРД СА ЛИКОМ АЛЕКСЕ БЕЧИЋА: Демократска Црна Гора позива надлежне органе у Улцињу да реагују (ФОТО)

Foto: Printscreen/Skupština Crne Gore

Demokrate su pozvale građane Ulcinja da, kako kažu, ostanu mirni i dostojanstveni, kao i da ne nasedaju na provokacije koje "dolaze iz dobro poznate kuhinje".

Naveli su da građani Ulcinja treba da u maniru pobednika u nedelju svoj odgovor daju olovkom i glasom, najjačim oružjem demokratije, a oni će, poručuju, znati kako da cene tako dobijeno poverenje.

FOTO: Novosti

Tekst potpisa

- U nedostatku argumenata, kvalitetnog izbornog programa i novih, odgovornih i uglednih kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu, ovih dana u Ulcinju svedočimo kukavičkom ponašanju određenih političkih subjekata u susret debaklu i porazu njihove rasipničke politike - poručeno je iz Demokratske Crne Gore.

Ističu da ih "ovaj vandalski čin ne može uplašiti", već u njima, kako kažu, budi osećaj ponosa i sreće.

- Dok uništavanje bilborda Demokratske Crne Gore postaje svakodnevica na ulicama Ulcinja, znamo da im masovnim protestima širom Crne Gore kvarimo kriminalne planove i da smo na pravom putu. Jasno je da su istina i javno izgovorena reč ovih dana najveći protivnik neodgovornih i potrošenih političkih figura i u Ulcinju i u celoj Crnoj Gori - saopštile su Demokrate, preneli su podgorički mediji.

BONUS VIDEO:

MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE: U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)