O ISTRAGAMA PRIČAO NA "SKAJU": Policijskom funkcioneru Daliboru Medojeviću određeno zadržavanje 72 sata

S. Đ.

10. 03. 2022. u 06:34

DOSKORAŠNjI načelnik Odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta Dalibor Medojević, kako saznajemo, sumnjiči se da je preko "Skaj" aplikacije komunicirao i sa odbeglim Kotoraninom Jovanom Vukotićem, koji važi za jednog od vođa škaljarskog klana. Njemu je određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata.

О ИСТРАГАМА ПРИЧАО НА СКАЈУ: Полицијском функционеру Далибору Медојевићу одређено задржавање 72 сата

Dalibor Medojević

Dokaze o komunikaciji sa pripadnicima ove kriminalne grupe, Medojeviću je tokom saslušanja predočio specijalni tužilac Saša Čađenović. Reč je o komunikaciji koju je policijski funkcioner imao unazad do dve godine, a koju su crnogorskim istražiteljima dostavili partneri iz EU.

Tokom tih komunikacija, navodno, Medojević im je otkrivao kako napreduju istrage ubistava za koje se sumnjiče upravo škaljarci. Tokom trosatnog saslušanja, pred specijalnim tužiocem Čađenovićem, osumnjičeni Medojević je tvrdio da nije kriv.

- Njemu su predočene određene komunikacije koje nisu pribavljene merama tajnog nadzora, koje su sa određene aplikacije i mi smo videli te komunikacije u okviru krivične prijave. On je negirao da su to njegove komunikacije - kazao je "Novostima" njegov advokat Dražen Medojević.

Negiranje Medojevića nije spaslo pritvaranja pa mu je nakon saslušanja određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata.

POD LUPOM I DRUGI POLICAJCI

SAGOVORNICI bliski istrazi ne isključuju mogućnost da će se narednih dana Medojeviću pridružiti još neke kolege, koje su preko iste aplikacije održavale komunikaciju s kriminalcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna