"AMATERIZAM I DILETANTIZAM!" Medojević saopštio loše vesti za Crnu Goru

Novosti online

07. 03. 2022. u 13:39

RAZARAJUĆI efekti plana “Evropa sad – Grčka sutra” osmišljenog za političku kampanju Krivog i Majkija (Zdravko Krivokapić i Milojko Spajić) i njihovu stranku, na finansijsku strukturu i likvidnost privrede već su vidljivi golim okom.

АМАТЕРИЗАМ И ДИЛЕТАНТИЗАМ! Медојевић саопштио лоше вести за Црну Гору

Foto: Printskrin

Prema podacima iz Ministarstva finansija Crne Gore o izvršenju budžeta za januar 2022. prihodi budžeta na ime doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje su bili 7,6 miliona eura.

U istom mesecu januaru 2021. godine prihodi budžeta po ovom osnovu bili su 10 miliona evra, kazao je predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

- Prihodi budžeta u januaru 2022. godine, nakon mjesec dana primjene političkog programa Krivog i Majkija, pali su za 25 odsto u odnosu na mesec januar 2021. kada smo još imali drastične efekete zatvaranja zbog korone. U prvom mesecu sprovođenja ovog eksperimenta, 36 odsto manje zaposlenih je primilo platu nego u decembru, a budžet je prihodovao za 25 odsto manje na ime uplaćenih doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje, a ti doprinosi su povezani sa isplatom zarada. Neznanje, nepoznavanje sistema, neiskustvo u vođenju države, neutemeljene političke ambicije, amaterizam i diletantizam će skupo da košta i naše građane i privredu i državu.  Država nije igračka za decu. Država je ozbiljna stvar - poručuje Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni