AKCIJA "DUVAN" U CRNOJ GORI: Pojačana kontrola konzumacije duvanskih proizvoda u ugostiteljskim objektima

B. DABIĆ

06. 03. 2022. u 14:30

TOKOM vikenda, u okviru akcije “Duvan”, inspektori turističke inspekcije pojačano kontrolišu konzumaciju duvanskih proizvoda u ugostiteljskim objektima u svim opštinama Crne Gore.

АКЦИЈА ДУВАН У ЦРНОЈ ГОРИ: Појачана контрола конзумације дуванских производа у угоститељским објектима

FOTO: Depositphotos

- Imajući u vidi veći broj pristiglih prijava na račun kršenja odredbi Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda, poseban akcenat biće stavljen na one opštine u kojima je konstatovan veći broj inicijativa po ovom pitanju, naveleli su iz PR služba Uprave za inspekcijske poslove.

Uprava za inspekcijske poslove, preko zdravstevno-sanitarnih inspektora, nastavlja akcije pojačanog nadzora i u narednom periodu, a iste će obuhvatiti kontrole radnih prostora.

- Apelujemo na sve ugostitelje da se pridržavaju važećih odredbi navedenog Zakona i izbegnu sankcionisanje od strane inspekcijskih službi, naglasili su iz PR služba Uprave za inspekcijske poslove.

BONUS VIDEO:

AUTOMOBIL SLETEO U KANAL, VOZAČ POVREĐEN: Saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)