U BUDVI OSUĐENE UKRAJINKE: Novčana kazna zamenjena zatvorom od 35 dana

B. DABIĆ

05. 03. 2022. u 12:50

PO hitnom postupku izrečene su kazne dvema državljankama Ukrajine koje su u Budvi ometale policiju da legitimišu goste jednog budvanskog lokala.

У БУДВИ ОСУЂЕНЕ УКРАЈИНКЕ: Новчана казна замењена затвором од 35 дана

FOTO: Depositphotos

One su kažnjene novčano od po 1.300 evra zbog remećenja javnog reda i mira. Jedna od njih je platila deo novčane kazne pa je upućena u zatvor u trajanju od 35 dana.

-U hitnom postupku, 4. marta  sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović Suda za prekršaje u Budvi izrekla je okrivljenim Y.K (29) i R.Y (38), državljankama Ukrajine za po dva prekršaja iz Zakona o javnom redu  i miru novčane kazne u iznosu od po 1.300 evra. Okrivljene su prethodne večeri ometale više policijskih službenika dok su vršili legitimisanje i privođenje grupe ljudi ispred jednog ugostiteljskog lokala u Budvi, naveo je  vršilac dužnosti predsednika Suda za prekršaje u Budvi  i sudija portparol Marko Đukanović.

Prema rečima sudije Đukanovića, okrivljena R.Y je platila novčanu kaznu odmah, dok je okrivljena Y.K platila deo novčane kazne.

- Neplaćeni deo novčane kazne u njemom slučaju zamenjen je kaznom zatvora u trajanju 35 dana, pa je u roku odmah upućena na izdržavanje kazne, kazao je sudija Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)