MANDIĆ I MEDOJEVIĆ SE OBRATILI GRAĐANIMA U ZLATICI: "Ako neko krene da ukrade našu pobedu biće blokirana i Skupština Crne Gore"

V.K.

24. 02. 2022. u 19:45

VEĆI broj građana okupio se u podgoričkom naselju Zlatica gde su prisustvovali lideri DF-a Andrija Mandić i Nebojša Medojević.

МАНДИЋ И МЕДОЈЕВИЋ СЕ ОБРАТИЛИ ГРАЂАНИМА У ЗЛАТИЦИ: Ако неко крене да украде нашу победу биће блокирана и Скупштина Црне Горе

foto: V.K.

- Blokirali smo Crnu Goru, a ako neko krene da ukrade našu pobedu biće blokirana i Skupština Crne Gore. Borićemo se u institucijama, borićemo se i na ulicama, ali pobedu im ne damo da nam ukradu - poručio je Andrija Mandić.

- Pobedu koja počiva na prevari neće dobiti u Skupštini Crne Gore. DF ima plan za svaku situaciju, danas nam je mnogo lakše, nekada smo imali samo ulicu i trgove a danas smo najveća vladajuća parlamentarna formacija i naš čovek je prvi čovek Skupštine Crne Gore. Ne bi bilo pametno da kolege iz parlamentarne većine zaključuju dogovore sa DPS-om čime bi se prevarila narodna volja konstatovana 30. avgusta. To im nećemo dozvoliti - zaključio je on.

Nakon njega, građanima se obratio i lider DF-a Nebojša Medojević.

- U ovih godinu i po dana smo strpljivo čekali i pratili neke druge. Nažalost, nakon godinu i po dana svima je jasno da u Crnoj Gori postoji samo jedna velika politička ideja a to je promena vlasti, promena režima. Ono što narod od nas očekuje je da ispunimo obećanja koja smo dali 30. avgusta. DF se ne stidi nijedne svoje ideje, nijednog svog čoveka. Sa vama smo bili na ulicama, trgovima, nismo bežali i nismo se krili. Imamo jednu obavezu, a to je da svi zajedno radimo na miru i stabilnosti ove države - kazao  je Medojević.

BONUS VIDEO:

KOVAČEVIĆ PORUČIO NA BLOKADI: Nema prekrajanja izborne volje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)