DO PETKA ODLUKA O JEMSTVU: Sud u podgorici o Budimiru i Marini Krstović

S. Đ.

07. 02. 2022. u 21:22

ODLUKA o tome da li će se Budimir Krstović i njegova kćerka Marina u daljem postupku braniti sa slobode biće poznata do kraja nedelje.

ДО ПЕТКА ОДЛУКА О ЈЕМСТВУ: Суд у подгорици о Будимиру и Марини Крстовић

Otac i ćerka, Budimir i Marina Krstović, brane se sa slobode / Foto Fejsbuk

To je saopštila sudija podgoričkog Višeg suda Vesna Kovačević, pred kojom su optuženi u ponedeljak dali obećanje da se neće skrivati, bežati niti na bilo koji drugi način ometati sudski postupak ukoliko Sud prihvati da ih uz priloženo jemstvo pusti iz spuškog zatvora.

- Za Budmira Krstovića ponuđeno je jemstvo u iznosu od milion i 200.000 evra, a koje se sastoji u hipoteci na porodičnu kuću koja se nalazi u selu Mojanovići, kao i na hartije od vrednosti koje se nalaze u CKB banci - kazao je Dragoljub Đukanović, branilac optuženog Krstovića.

Za njegovu kćerku Marinu podnet je predlog za određivanje jemstva koje glasi na ukupan novčani iznos od milion i 250.000 evra i koje se sastoji od hipoteke na nepokretnostima u svojini porodice Krstović. Advokati Krstovića veruju da će Sud prilikom donošenja odluke imati u vidu da su njihovi klijenti od prvog dana sarađivali sa nadležnim organima.

Početak suđenja je zakazana za 28. februar. Optužnicom tužiteljke Tanje Božović, Krstovići se terete za šverc tonu i 206 kilograma kokaina, koji je pronađen u njihovom magacinu nadomak Podgorice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna