POSTUPAK ZA ŠVERC KOKAINA: Budo i Marina Krstović pred sudom 28. februara

S. Đ.

31. 01. 2022. u 19:56

SUĐENjE Budimiru Budu Krstoviću i njegovoj kćerki Marini, koji se terete za šverc 1.206 kilograma kokaina zakazano je za 28. februar u podgoričkom Višem sudu. Oni su uhapšeni nakon što je policija u njihovom magacinu u zetskom selu Mojanovići, nadomak Podgorice, 24. avgusta pronašla kokain.

ПОСТУПАК ЗА ШВЕРЦ КОКАИНА: Будо и Марина Крстовић пред судом 28. фебруара

Arhiva

Marina i Budimir Krstović su pred istražiteljima tvrdili da nemaju ništa sa pronađenom drogom i policiji ponudili saradnju i pomoć u rasvetljavanju ovog slučaja. Odbrana Krstovića je tužilaštvu predala dokument koji je izdao direktor luke Bolivar, iz koje je krenula pošiljka sa bananama, i u kome se navodi da je kontejner koji je krenuo prema Crnoj Gori prošao sve neophodne provere i da na njemu nije bilo droge. Banane su utovarene na brod MSC Katya, koji je iz luke Bolivar krenuo prema Panami.

Za sada nije poznato da li su kontejneri sa bananama iz Paname nastavili transport brodom Katya prema Malti ili su pretovareni na neki drugi teretnjak.

Budimir Krstović je prilikom kontrole dokaza protiv njega i ćerke Marine kazao da se radi o nameštaljci koja je poslužila za policijsko-političku priču.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)