VUČUROVIĆ ČUVA TRADICIJU: Ne obazirem se na napade „srbomrzaca"

Novosti onlajn

24. 12. 2021. u 13:48

POSLANIK Demokratskog fronta Jovan Vučurović reagovao je na optužbe Centra za građansko obrazovanje iz kojeg su poručili da je “nedostojan mesta predsednika Odbora za ljudska prava i slobode” Skupštine Crne Gore, istakavši da se ne obazire na komentare tih „grantopreža i srbomrzaca“.

ВУЧУРОВИЋ ЧУВА ТРАДИЦИЈУ: Не обазирем се на нападе „србомрзаца

Foto: DF

Podsetimo, Vučurović je ranije kazao da se ne sme dozvoliti da istopolne zajednice usvajaju decu, već da smo dužni da odbranimo tradiciju. On je kazao da je na prošlogodišnjem usvajanju zakona o istopolnim zajednicama predvideo situaciju gde će u jednom trenutku doći i do zakona koji će ovim zajednicama omogućiti usvajanje dece.

- Upozorio sam na opasnu pojavu da se menja suština porodice u našoj državi i da se samim tim vrši udar na tradiciju i vrednosti Crne Gore. Verovatno su ove nazovi NVO navikle da im se klima glavom i povlađuje, ali moraće da se naviknu da postoje oni koji poštuju i čuvaju tradicionalnu Crnu Goru, a oni su ubedljiva većina. Zato sam i kazao da o ovakvim pitanjima treba raspisati referendum, pa da narod odlučuje, što je pošteno - rekao je Vučurović za IN4S. Zakon o istopolnim zajednicama je, podseća on, „nažalost usvojen u Skupštini“, ali sigurno da niko neće mirno gledati da se tim osobama dozvoli usvajanje dece.

- Ozbiljno bih se zabrinuo za sebe kada bi me hvalio CGO ili neka slična grupa sorošoida - zaključio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!