JOVAN VUČUROVIĆ: Memorandum otvara sumnju da neki traže podršku u političko-kriminalnoj organizaciji Mila Đukanovića

V. K.

15. 12. 2021. u 12:20

NE želimo nikog unapred da osudimo, ali smatramo da je bilo važnije da se tokom ovoga perioda, kada smo svi konstatovali da je ovakvo stanje sa vladom neodrživo, stranke parlamentarne većine dogovaraju i da nađu izlaz iz ove situacije, nego što se sad prave neki čudni sporazumi, poručio je za Dan poslanik DF Jovan Vučurović.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Меморандум отвара сумњу да неки траже подршку у политичко-криминалној организацији Мила Ђукановића

Foto: DF

On je, komentarišući najavljeni memorandum, koji danas treba da potpišu lideri URA, SNP, BS, AA, Force, DP i Civisa, kazao da su manjine svakako bile dobrodošle u vlade koje je predlagao DF, a da ovakvi memorandumi bude razne sumnje.

-Setimo se, predlagana je rekonstrukcija Vlade, nova vlada, vraćanje mandata građanima, dakle mnoge inicijative su bile na stolu, ali se uvek pojavljivao neko, uglavnom Ura, kojoj je nešto smetalo u svakom predlogu, samo nisu znali da obrazlože šta im to smeta, pa se moglo zaključiti da su presrećni što imaju potpredsednika vlade i da im se celokupna politička filozofija bazira na time. Viđećemo da li su nekome apetiti porasli i da li se pokušava nešto odraditi iza kulisa - kazao je Vučurović.

Nada se, nastavlja on, da to nije ničija namera, jer bi Crna Gora ušla u velike turbulencije.

-Jer niko ne može tek tako da promeni volju građana od 30. avgusta. Odgovor na to bi vrlo brzo usledio. Parlamentarna većina treba da pokaže spremnost za dogovor, a ne da se traže saveznici u političko-kriminalnoj organizaciji Mila Đukanovića - zaključio je Vučurović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)