JOLE VUČUROVIĆ: Manjinska Vlada bi bila klasična izdaja birača

V. K.

14. 12. 2021. u 17:44

POSLANIK Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Jovan Jole Vučurović izjavio je da bi manjinska Vlada bila klasična izdaja onih građana koji su glasali za promene 30. avgusta prošle godine.

ЈОЛЕ ВУЧУРОВИЋ: Мањинска Влада би била класична издаја бирача

Foto: DF

 - Zato sam namerno kazao da bi manjinska vlada dobila jasan politički odgovor i dobila bi i narodni odgovor, jer građani nisu 30. avgusta glasali za promene tek tako svake četiri godine, nego su glasali nakon 30 godina terora i progona jedne diktature i dobili su slobodu. Mogu govoriti o raznim eksperimentima vezano i za ovu sadašnju vladu koja se pokazala kao neuspešna kroz eksperiment ekpertske vlade. Predalagali smo i vladu i njenu rekonstrukciju, ali ta grupacija koja sada pominje manjinsku Vvadu nije bila prihvatila, iako njen potpredsednik sedi i bahati se u ovoj sadašnjoj vladi i izigrava Eliota Nesa, ali Eliot Nes se čak borio sa nekim velikim kriminalcima, a on se bavi kriminalcima po sistemu zlatne ribice uhvati i pusti posle dva dana - saopštio je Vučurović.

On je istakao da je politika GP URA tzv. treći put uvek završavala u naručju DPS-a.

- To je već jedan put koji smo videli i koji mi iz DF-a zovemo politikom trećeg puta uvek se završavala u naručju DPS-a. To smo videli februara 2016. godine vezano za Pozitivnu Crnu Goru i Darka Pajovića i ista ta politka trećeg puta pokušava da nam se predstavi ovde ovih dana u liku GP URA i nadam se nikoga više u ovom Parlamentu. Politika trećeg puta koju vodi GP URA vodi politiku u nestajanje, to je put Stevana Džakovića, Draga Đurovića nadam se da će neke nezavisne institucije buduće vlasti istražiti i da će ti ljudi koji su prihvatili korupciju odgovarati pred zakonom- kazao je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja