KRIVOKAPIĆ I DALJE ODBIJA DA SE VAKCINIŠE: Bizarna izjava crnogorskog premijera - "Kod mene raste broj antitela, ne znam otkud taj fenomen"

Tanjug

11. 11. 2021. u 20:30

CRNOGORSKI premijer Zdravko Krivokapić rekao je danas da se neće vakcinisati protiv korona virusa, jer ima dovoljan broj antitela.

КРИВОКАПИЋ И ДАЉЕ ОДБИЈА ДА СЕ ВАКЦИНИШЕ: Бизарна изјава црногорског премијера - Код мене расте број антитела, не знам откуд тај феномен

Foto: Tanjug

- Kod mene raste broj antitela i ne znam otkud taj fenomen. Na osnovu svega što znam, čitajući literaturu, to bi se svelo na marketinški potez. Onoga trenutka kada broj bude ispod 100, sigurno ću preduzeti odgovarajuće korake - rekao je Krivokapić i dodao da će on uvek poslušati savet svog lekara.

U Crnoj Gori poslednje dve nedelje raste broj obolelih i preminulih od korona virusa, a čelnici zdravstvenih vlasti apeluju na građane da se vakcinišu.

Crnogorski epidemiolozi su zapretili da bi, ako se nastavi pogoršanje zdravstvene situacije, kovid propusnice uskoro mogle da budu obavezne za sve zaposlene u javnoj upravi.

U zemlji je do sada vakcinisano blizu 55 odsto odraslog stanovništva, a od početka pandemije u Crnoj Gori je preminulo preko dve hiljade osoba.

BONUS VIDEO - Srpska fabrika vakcina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili