JOVAN VUČUROVIĆ: Iz Ure uporno miniraju dogovor, DPS prepolovljen od poslednjih izbora

V. K.

04. 10. 2021. u 19:52

Poslednje izjave poslanice Ure, Božene Jelušić, nisu na fonu dogovora i ne doprinose stabilizaciji odnosa unutar parlamentarne većine, i to samo ide na ruku DPS, smatra poslanik DF-a u Skupštini Jovan Jole Vučurović.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Из Уре упорно минирају договор, ДПС преполовљен од последњих избора

Foto: V. K.

- Čini mi se da čak i Dritan Abazović nastupa mekše u odnosu na ono što bi moglo da dovede do dogovora,dok poslanica Jelušić u kontinuitetu nastupa kao neko ko želi, iz njoj znanih razloga, među kojima je i netrpeljivost prema DF-u, da minira rekonstrukciju i dogovor - ističe on.

Kako on navodi, možda su to teške konstatacije, možda i greši, ali iz svega što vidi u tim izjavama, njena želja je da do dogovora parlamentarne većine ne dođe.

- Svako ko misli dobro Crnoj Gori želi političku stabilnost nakon niza turbulencija, a rekonstrukcija vlade bi svakako najbolje doprinela toj stabilnosti - kazao je Jovan Vučurović.

On je rekao da novi izbori nikako ne bi odgovarali DPS-u i URA.

- Poslednja istraživanja govore da je DPS prepolovljen u odnosu na izbore od 30. avgusta prošle godine, njihova snaga se istopila i zato su oni neko ko bi najmanje trebalo da priželjkuje izbore. Isto tako, izbore ne bi trebalo da priželjkuju ni ovi koji sada vrše pritisak da vlada ostane ekspertska i koji se protive rekonstrukciji - zaključio je on.

BONUS VIDEO: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna