NEBOJŠA MEDOJEVIĆ ŽESTOKO O MILU: Otkrivanje tajnih ofšor firmi razlog za Đukanovićev opoziv i krivično gonjenje

Novosti online

04. 10. 2021. u 16:12

OTKRIVANjE tajnih ofšor firmi u vlasništvu Mila Đukanovića dovoljan je politički i ustavni razlog za njegov opoziv i krivično gonjenje, tvrdi predsednik PZP-a Nebojša Medojević.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ ЖЕСТОКО О МИЛУ: Откривање тајних офшор фирми разлог за Ђукановићев опозив и кривично гоњење

Foto: TV Pink printskrin

Nebojša Medojević naglašava da je prošlo godinu dana od razvlašćivanja DPS-a, a nova vlast još uvijek nije započela demontažu Đukanovićeve partije.

- Impičment je suštinska potreba i preduslov bilo kakve normalizacije prilika u Crnoj Gori. Đukanović i njegova kriminalno-ekstremistička organizacija DPS je glavna pretnja bezbednosti, miru i stabilnosti zemlje. Godina dana je prošla u konfuznom i kolebljivom stavu Vlade i vladajuće većine i izbegavanju suočavanja sa najozbiljnijim državnim problemom – demontaže mafijaške organizacije DPS-a. Ukoliko tužilaštvo, policija, sudovi, Ustavni sud budu opstruisali ove mere nove vlasti, zbog obaveza prema bivšem režimu, neophodno je uvesti vanredno stanje, očistiti ove institucije od neprijatelja demokratije i vojnika Đukanovića i sprovesti demontažu režima Đukanovića do kraja. Sa mafijom nema kohabitacije. Izbor je jednostavan: Crna Gora ili DPS. Ja navijam za Crnu Goru- poručio je Medojević.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici.

BONUS VIDEO: Kako je pao Milo Đukanović?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)