VELIKA TRAGEDIJA U CRNOJ GORI: Ovo je devojka koju je svirepo ubio nevenčani suprug (FOTO)

Novosti onlajn

03. 10. 2021. u 12:21

DEVETNAESTOGODIŠNjA Šejla Bakija ubijena je iz vatrenog oružja, dok je njen otac, 42-godišnji Šaban Bakija teško ranjen u pucnjavi na Karabuškom polju u Tuzima koja se dogodila pre dva dana.

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА У ЦРНОЈ ГОРИ: Ово је девојка коју је свирепо убио невенчани супруг (ФОТО)

FOTO: društvene mreže

Na njih je iz pištolja pucao 28-godišnji I. Đ, saopšteno je iz policije, javljaju crnogorske “Vijesti”.

Đokaj je bio nevenčani suprug ubijene devojke koji je nakon pucnjave automobilom pobegao do centra Tuzi, a zatim peške u za sada nepoznatom pravcu.

Uviđaj je okončan oko 18 sati, nakon čega su policajci nastavili da izuzimaju tragove iz vozila koje je osumnjičeni koristio.

– Uviđajem na licu mesta utvrđeno je da je B. Š. (19) pogođena sa više projektila, od kojih je smrtno stradala, a da je njen otac B.Š. (42) teško telesno povređen. Ranjeni B.Š. operisan je u Kliničkom centru. Izuzeto je više tragova i izdata naredba za obdukciju tela stradale B.Š. - rekla je tužiteljka Ana Radović.

Prema dosadašnjim informacijama, na njih je pucao 28-godišnji I. Đ., koji je bio njen bivši nevenčani suprug.

Iz policije su jučer saopćili da je on ranije bio prijavljen zbog više krivičnih dela.

(ALO)

BONUS VIDEO:

POŽAR PROGUTAO SVE: Porodica Milić iz Lapova ostala bez ičega

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)