DRITANOVCI NAPALI CECU: Tvrde da je pevačica oštetila državni budžet

V. K.

29. 09. 2021. u 14:39

POKRET URA, čiji je lider Dritan Abazović, bez osnova tvrdi da pevačica Ceca Ražnatović nije uplatila porez na ugovor posle nastupa u Nikšiću.

ДРИТАНОВЦИ НАПАЛИ ЦЕЦУ: Тврде да је певачица оштетила државни буџет

Foto: ATA Images

Nikšićki odbor Građanskog pokreta URA danas je uputio Upravi prihoda i carina, kao i Upravi za inspekcijske poslove, zahtev da putem instance slobodnog pristupa informacijama dostave odgovore na pitanja vezana za nastup estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović u toj opštini pre 20 dana.

- Tražili smo od tih državnih uprava odgovor na pitanje da li imaju informaciju da li je estradna ličnost platila porez na 35 hiljada evra vredan ugovor o nastupu, kao i da li imaju saznanja da li je vlasnik objekta platio porez na približno 50 hiljada evra od prodaje karata -  navode iz nikšićke URA u dopisu koji potpisuje član opštinskog odbora URA Mirko Pavićević. 

Oni bez dokaza tvrde da je Ceca direktno oštetila državni budžet za minimum 7.350 evra.

- Ono što više zabrinjava jeste činjenica da se na pomenutom nastupu niko nije pridržavao mera za suzbijanje kovid pandemije. U pomenutom objektu planiran je i koncert još jedne estradne ličnosti, pa se pitamo da li su pomenute uprave obveštene, a ako nisu, koristimo priliku da ih mi upoznamo sa činjenicom - napominju u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest