PROPAGANDA KOMITA: Nije slučajno što su žene stavljali u prve redove (FOTO)

Novosti online

06. 09. 2021. u 14:54

SRAMNE fotografije na kojima se vidi kako komitima žene čuvaju barikade slika je i prilika onih koji su se protivili, i na sve načine pokušavali da spreče ustoličenje mitropolita Joanikija.

ПРОПАГАНДА КОМИТА: Није случајно што су жене стављали у прве редове (ФОТО)

FOTO: Dragan Milovanović

Naime, komite su još u subotu na putu Podgorica - Cetinje blokirali put, ne bi li sprečili prolazak patrijarha Porfirija i mitropolita Joanikija, tako što su napravili zid od guma.

Iza "zida" su sedele žene koje su čuvale "utvrđenje", dok je jedan od organizatora nosio megafon i vikao svima da se vrate na barikade:

- Ostavite devojke i starce ispred.

Da je sve inscenirano i da nije slučajno što su žene postavljene ispred barikada dokazuje objava Bojana Jovovića u kojoj ih, u skladu sa komitskom propagandom, predstavlja kao mučenike i žrtve.


- Svako normalan kad vidi ovu sliku, pogotovo muškarci, treba da umesto bagera i oklopnih vozila, dimnih bombi, suzavaca, ovim ženama poklone bukete cveća i sa poštovanjem ode! U koju god zemlju bilo i ma kojoj tački na svetu! Ovo su Crnogorke da vas upoznam svete, jer ovo do sad niste videli! Ponosan! - napisao je Jovović pored objave.

BONUS VIDEO: PROCURIO SNIMAK SA CETINjA: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna