DEMOKRATE CG O KRIMINALCIMA: Crnogorska ANB i policijska uprava imali kontakt sa Veljkom Belivukom?

M. S.

25. 08. 2021. u 20:39

DEMOKRATE Crne Gore podsetile su u sredu da je prošlo sedam dana od podizanja krivične prijave protiv Veljka Belivuka, "a od DPS i bivšeg zamenika direktora Uprave policije odgovornog za borbu protiv organizovanog kriminala Zorana Lazovića (na slici), ni traga ni glasa, da građanima objasne šta su to tačno radili i kako su postupali u slučaju kasapskog delovanja monstruma na teritoriji Crne Gore za vreme njihove odgovornosti".

ДЕМОКРАТЕ ЦГ О КРИМИНАЛЦИМА: Црногорска АНБ и полицијска управа имали контакт са Вељком Беливуком?

Foto Arhiva Novosti

- Nesposobnost, partijsko podaništvo, apsolutna neprincipijelnost i nepoštovanje građana i države Crne Gore od strane DPS i partijskog specijalca Zorana Lazovića, ma koliko puta da je u praksi dokazana i očekivana, i dalje nastavlja da nas iznenađuje - navode Demokrate.

- Kada god pomislimo da ne mogu pasti na niže grane, uvek nas demantuju i pokažu nam da i od najgoreg može gore. DPS i Lazović i dalje ćute povodom haranja najmonstruoznijeg kriminalnog klana, povodom teških zločina za koje se pomenuta grupa tereti.

Demokrate su ponovo postavile niz pitanja DPS i njihovom "štićeniku Lazoviću" :

- Kada će DPS preuzeti odgovornost za boravak Belivuka u Crnoj Gori? Po čijem nalogu je Belivukova mafija monstruozno delovala u Crnoj Gori i svakodnevno ugrožavala živote naših građana? Već nedelju dana specijalac Lazović ćuti kao zaliven. Da li su tačni navodi da je vrh Uprave policije i ANB svakodnevno komunicirao sa kriminalcima koristeći kriptovanu aplikaciju "Skaj", poznatu kao mrežu koju koriste kriminalci?

Pod čijim je službenim nadzorom bio Belivuk 24/7, i ko mu je bio domaćin u Crnoj Gori? Gde su službeni izveštaji inspektora zaduženih za praćenje i nadgledanje Belivuka tokom boravka u našoj državi? Ko je odgovoran za ukidanje zabrane ulaska Belivuku u našu zemlju?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna