VLADA SE MORA REKONSTRUISATI I ZBOG NAS I ZBOG SEBE: Goran Danilović domaćin novog skupa partija vlasti u Crnoj Gori

M. S.

17. 07. 2021. u 12:05

BESMISLENA je žustra i krvnička svađa između stranaka i koalicija koje čine sadašnju većinu jer to govori o bespomoćnosti, a ne o nadmoći nekih od nas nad onima drugim. Kaže narod: nemoj nikada zbog Vasilija da huliš na Svetog Vasilija - kazao je lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, domaćin novog skupa partija na vlasti u Crmoj Gori.

ВЛАДА СЕ МОРА РЕКОНСТРУИСАТИ И ЗБОГ НАС И ЗБОГ СЕБЕ: Горан Даниловић домаћин новог скупа партија власти у Црној Гори

Foto: Ujedinjena Crna Gora

Mi koji se bavimo politikom, naglašava on, morali bismo uvijek to imati na umu.

-Da! I mi smo u mnogim segmentima razočarani radom Vlade ali to smo slutili i od početka – znali smo da će biti teško i imali dovoljno iskustva da na vreme pravilno zaključimo. Vlada se mora rekonstruisati jer jer to dobro i za nju i za nas koji smo je izabrali. Da postoje bezbedne političke prilike ne bismo, imali ništa protiv toga da biramo i novu vladu.

Ipak, to možemo činiti samo onda kada ne prićeti opasnost od povratka stare i trule politike na vrata koja im samo mi možemo otvoriti. Besmislena je žustra i krvnička svađa između stranaka i koalicija koje čine sadašnju većinu jer to govori o bespomoćnosti, a ne o nadmoći nekih od nas nad onima drugim. Mi ćemo još vremena morati da delujemo i radimo zajedno ako zaista želimo da rašrafimo stari sistem neslobode. Samo deca započinju tuču tuče radi, ne razmišljajući o posledicama. Ozbiljni ljudi pre nego krenu samo sa teškim rečima moraju biti svjesni posledica, rekao je on, naglasivši da  pobeda od 30. avgusta 2020. ne sme biti dovedena u pitanje.

- Ako nešto treba da rušimo onda tražimo da se vidi jasno nova građevina koju bismo gradili. Ako je zadatak samo da srušimo pa da tek potom razmišljamo kako i šta dalje mi za to nikada nećemo dići ruku. Nećemo jer nismo deca. Politika je surova matematika – postupak je uvek važan skoro koliko i rezultat -  smatra Danilović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest