OBIJEN HANGAR U LUCI BAR: Ukradena veća količina cigareta?

B.D.

10. 07. 2021. u 16:03

U LUCI Bar obijen je hangar iz koga je otuđena veća količina cigareta.

ОБИЈЕН ХАНГАР У ЛУЦИ БАР: Украдена већа количина цигарета?

Foto: B.D.

Policija je  danas obavestila Osnovno državno tužilaštvo koje je već formiralo predmet. 

Nezvanično saznajemo da hangar nije pod video nadzorom. Za sada se ne zna da li su cigarete iznesene iz lučkog prostora, i ako jesu kako su prošle carinsku kontrolu. Istraga se vodi i u pravcu utvrđivanja da li je hangar obijen, ili je pozadina možda neka druga.

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru formiran je predmet odmah nakon dobijanja obaveštenja da je obijen hangar u Luci Bar i da je iz njega otuđena veća količina cigareta vlasništvo firmi "Aurora" i "Atlant Mont".

Postupajuća tužiteljka Radmila Gačević službenicima policije izdala je nalog da izvrše uviđaj, izuzmu tragove radi potrebnih forenzičkih veštačenja, te da izuzmu video nadzor sa bezbednosnih kamera u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela.

Osim toga naloženo je da se izvrši popis robe u navedenom hangaru, radi utvrđivanja tačne količine i vrednosti oduzetih cigareta. 

O obijanju hangara u Luci Bar dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Bar obaveštena je od strane službenika Uprave policije CB Bar danas u 11.30 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda