ZAPALJEN AUTOMOBIL PREDSEDNIKA DEMOKRATA ŽABLJAK: Vozilo bilo parkirano ispred porodične kuće

M. D.

09. 07. 2021. u 20:44

PREDSEDNIKU Žabljačkog odbora Demokrata Darku Šljivančaninu tokom predhodne noći zapaljen je automobil, parkiran ispred porodične kuće na Žabljaku.

ЗАПАЉЕН АУТОМОБИЛ ПРЕДСЕДНИКА ДЕМОКРАТА ЖАБЉАК: Возило било паркирано испред породичне куће

foto Vijesti

On je za podgoričke “Vijesti” rekao da se oko 1.30 čula detonacija, nakon koje ga je supruga koja se probudila od siline eksplozicje, obavestila da im gori automobil.

- Došla je policija i vatrogasci, automobil je u potpunosti uništen. Jutros su došli forenzičari iz Danilovgrada i preliminarno utvrdili da je vozilo poliveno benzinom i zapaljeno - rekao je on.

- Ovo može biti jedino upozorenje zbog toga što su Demokrate preuzele neka rukovodeća mesta u javnim preduzećima i našli veliki broj nepravilnosti - rekao je Šljivančanin.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima saopštili su da je formiran predmet povodom obaveštenja Odelenja bezbednosti Žabljak da je u ranim jutarnjim satima 9.07.2021. godine u mestu Pejov do, opština Žabljak, došlo do požara na putničkom motornom vozilu.

- Postupajući tužilac Milivoje Tomčić dao je nalog službenicima Odeljenja bezbednosti Žabljak da prikupe sva neophodna obaveštenja i podatke i preduzmu sve druge radnje koje su neophodne za donošenje odluke u ovom predmetu. Data je naredba veštaku zaštite od požara, eksplozija i eksplozivnih sredstava radi davanja nalaza i mišljenja o uzroku požara na osnovu pregleda na licu mesta. Nakon analize dostavljene dokumentacije Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima doneće odluku u ovom predmetu o čemu će javnost biti blagovremeno informisana - kazali su iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!