"PORUKA ME SKORO RASPLAKALA!" Goran Vesić pokazao nove klupe na Savskom trgu, pa primetio dirljiv natpis (FOTO)

Novosti online

15. 05. 2021. u 10:26

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić rekao je jutros za TV Hepi da je na Savskom trgu (Beograd) započeto postavljanje četiri vrste klupa, s obzirom da na ovaj trg dolazi mnogo ljudi te postoji razlog da se uređuje i donosi potreban mobilijar.

ПОРУКА МЕ СКОРО РАСПЛАКАЛА! Горан Весић показао нове клупе на Савском тргу, па приметио дирљив натпис (ФОТО)

Foto: Fejsbuk profil Gorana Vesića

- Postavljamo četiri vrste 85 različitih klupa. 35 belih klupa od veštačkog mermera autorsko su delo srpskog vajara Bojana Krstića. Savski trg će biti prvi beogrdski trg koji će imati klupe na kojima će moći da se leži, odmara ili čita knjiga. Tu vrstu mobilijara imaju samo veliki trgovi i parkovi u najvećim svetskim metropolama - napisao je na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Najavio je i da će biti zasađeno još 50 stabala.

- I da podsetim one zlonamerne. Na Savskom trgu je do sada zasađeno 196 novih stabala. Kada bude porušena stara kanalizaciona crpna stanica i kada bude spojena Savska sa Nemanjinom biće zasađeno još 50 stabala. 250 novih stabala na novom trgu koji su do pre samo nekoliko godina zvali štajga - dodao je Vesić.

Nedugo zatim ponovo se oglasio. 

- Nije prošlo ni pola sata kako su postavljene nove klupe na Savskom trgu, a na jednoj od njih je osvanula poruka koja me je skoro rasplakala. Bili su tu jedna Iskra i njen tata - napisao je Goran Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)