IMA LI KRAJA? Korona žurka i u Obrenovcu - posle radnog vremena u lokalu 50 ljudi!

Tanjug

20. 02. 2021. u 23:36

Turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove grada Beograda su i u večerašnjoj kontroli poštovanja radnog vremena konstatovali prestup, a u pitanju je lokal na teritoriji opštine Obrenovac.

ИМА ЛИ КРАЈА? Корона журка и у Обреновцу - после радног времена у локалу 50 људи!

Milicionari u novobeogradskom kafeu / Foto P. Milošević

- Taj lokal je radio nakon propisanog radnog vremena i u njemu je zatečeno oko 50 osoba - rekla je za Tanjug gradska sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović.

Istakla je da su turistički inspektori napisali prekršajne naloge i naložili pražnjenje lokala.

- “Apelujem na ugostitelje da poštuju propisane mere, jer su naši inspektori svakodnevno na terenu i za prekršaje neće biti tolerancije. Naglašavam da svrha kontrola nije kažnjavanje već obezbeđivanje poštovanja propisanih mera u cilju suzbijanja epidemije korona virusa - navela je Božović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)