BEZ GREJANJA OD 14 SATI: Kvar na toplovodu grejnog područja "Konjarnik"

G. N.

24. 12. 2020. u 14:10

БЕЗ ГРЕЈАЊА ОД 14 САТИ: Квар на топловоду грејног подручја Коњарник

Foto Ž. Knežević

ZBOG popravke kvara na delu toplovoda na uglu ulica Kneginje LJubice i Vase Čarapića, trenutno su bez grejanja pojedini korisnici koji se nalaze na grejnom području toplane "Dunav". Bez grejanja će do kasnih popodnevnih sati biti potrošači koji se nalaze u rejonu ulica: Vase Čarapića, Studentski trg, Uzun Mirkove, Cara Uroša i Kneginje LJubice.

Takođe, zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na distributivnom grejnom području toplane "Konjarnik", pojedini potrošači će biti bez grejanja od 14 časova.

Bez isporuke toplotne energije biće potrošači duž ulica Vojislava Ilića, Žičke i Mileševske sa okolnim ulicama, ka Gospodara Vučića i Bulevaru kralja Aleksandra, dok će potrošači na Vračarskom platou i okolnim ulicama imati umanjen kvalitet isporučene toplotne energije.

Ekipe za hitne intervencije su na terenu i učiniće sve da prekid i redukcija u snabdevanju potrošača toplotnom energijom traje najkraće moguće, a normalizacija u snabdevanju očekuje se sutra, 25. decembra, u jutarnjim satima.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)