OTKRIVAMO: Evo da li će vrtići raditi 8. januara

B.B.

05. 01. 2024. u 16:37

DRŽAVNI vrtići u glavnom gradu neće raditi 8. januara, saznajemo u Sekretarijatu za obrazovanje i dečiju zaštitu. Što se tiče privatnih predškolskih ustanova drugog dana Božića mnoge će otvoriti vrata mališanima.

ОТКРИВАМО: Ево да ли ће вртићи радити 8. јануара

Foto Beoinfo

Prema rečima Dušice Tasić, predsednice Udruženja privatnih preškolskih ustanova, one imaju samostalnost u određivanju ekonomske cene, radnog vremena i slobodnih dana.

- Svako će odlučiti za sebe, naša ustanova će raditi uobičajno - kaže Tasić. - Godinama unazad kod nas je praksa da je prvi radni dan posle praznika drugi dan Božića. Tako će biti i ove godine, tim pre što je preporuka Vlade doneta neposredno pre praznik kad smo već napravili plan rada, a i roditelji se organizovali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!