PALILULA DANAS BEZ VODE, U GROCKOJ UMANJEN PRITISAK, A BEZ STRUJE DELOVI OSAM OPŠTINA: Stanari ovih ulica treba da se spreme

Novosti Onlajn

01. 11. 2023. u 09:02

STANOVNICI više ulica na opštini Palilula će danas biti bez vode tokom celog dana, najavili su iz beogradskog Vodovoda. Bez vode će potrošači biti zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na toj opštini.

ПАЛИЛУЛА ДАНАС БЕЗ ВОДЕ, У ГРОЦКОЈ УМАЊЕН ПРИТИСАК, А БЕЗ СТРУЈЕ ДЕЛОВИ ОСАМ ОПШТИНА: Станари ових улица треба да се спреме

Foto: I. Mitić

U periodu od 8.00 do 22.00 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

- Poenkareovoj (od Porečke do Pančevačkog mosta)

- Porečkoj
- Jovana Avakumovića i okolnim ulicama

Iz gradskog preduzeća su saopštili da su za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene auto-cisterne i zamolili su potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Grocka, od srede 1. 11. 2023. godine do subote 4. 11. 2023. godine.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22.00 do 6.00 sati osetiće sledeći potrošači:

1/2. 11. 2023. godine – u naselju Vinča i na potezu Vinča-Leštane

2/3. 11. 2023. godine – u naselju Leštane, potez Smederevski put, Kaluđerica-Vinča

3/4. 11. 2023. godine – u naseljima Kaluđerica i Orlovica

Naglasili su da u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, a da će se ekipe Beogradskog vodovoda truditi da radove obave u što kraćem roku.

- Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta - navodi se u saopštenju.

Bez struje delovi osam opština

U sredu će takođe i bez struje biti osam beogradskih opština, u različitim vremenskim periodima tokom dana, najavili su iz Elektrodistribucije Srbije.

U pitanju su Zvezdara, Savski venac, Čukarica, Voždovac, Zemun, Novi Beograd, Grocka i Obrenovac.

(Blic)

BONUS VIDEO: PUTEVI ZA BUDUĆNOST: Druga epizoda video-serijala "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)