UČENJE I DRUŽENJE U PRIRODI: U Topčiderskom parku tokom vikenda otvorena manifestacija "Dečje letnje igre"

A.K.

14. 08. 2023. u 16:34

U TOPČIDERSKOM parku za vikend je otvorena manifestacija "Dečje letnje igre", a mališani će biti u prilici da uživaju svake subote i nedelje do 3. septembra.

УЧЕЊЕ И ДРУЖЕЊЕ У ПРИРОДИ: У Топчидерском парку током викенда отворена манифестација Дечје летње игре

GO Savski venac

Deca će biti u prilici da u prirodi stiču nove prijatelje, veštine i da slobodno vreme provedu na kvalitetan način.

Kako je najavljeno u opštini Savski venac "Dečje letnje igre" biće organizovane i naredna tri vikenda od 17.00 časova na platou ispred Konaka kneza Miloša. Ulaz je besplatan, a najmlađe očekuje zabava uz mađioničare, klovnove, maskote, predstave, sportske, plesne, likovne i umetničke radionice.

Manifestacija je svečano otvorena u subotu, a otvorili su je čelnici GO Savski venac i direktorka Turističke organizacije sa ove opštine.

- Posebno smo ponosni na ovaj događaj jer je namenjen najmlađima koji kroz zabavu i igru mogu da steknu nova znanja, uživaju u kulturno-umetničkom i zabavnom programu - rekao je član opštinskog veća Dejan Gerić. - Ovaj program i Topčiderski park svakog leta privlače veliki broj Beograđana iz drugih opština. I svi zajedno imamo samo jedan cilj, da mališani svoje slobodno vreme provedu kvalitetno.

Program dostupan na sajtu

RODITELjI koji žele da u Topčiderskom parku uživaju sa svojim mališanima o programu manifestacije mogu se informisati na zvaničnom sajtu opštine Savski venac. Ovog vikenda deca su bila u prilici da uživaju u predstavama, vide šou klovnova, igre bez granica, ples.

Najavljeno je i da će do kraja ovog meseca biti realizovan i "Sportski dečji kamp", a od jeseni najmlađe očekuje i novi Sajam sporta.

- Biće organizovane i mnogobrojne aktivnosti u različitim fizičkim disciplinama, zanimljiva takmičenja. Pripremili smo i nove kurseve jezika za osnovce i mlade - najavio je Gerić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)