NASTAVLJA SE PRSKANJE KOMARACA U BEOGRADU: Ekipe na terenu od 18 časova

B.B.

11. 07. 2023. u 12:28

SEKTOR ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća" sutra nastavljaju akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji Beograda uređajima sa zemlje.

НАСТАВЉА СЕ ПРСКАЊЕ КОМАРАЦА У БЕОГРАДУ: Екипе на терену од 18 часова

Foto: Grad Kikinda

Od 18 časova ekipe će biti na sledećim lokacijama - Makiš, Ada Ciganlija i Ada Međica, obala Ostružnice i Umke, nasip od Dunavca ka Jabučkom ritu, Crvenka i Put ka Staroj Borči, Stara Borča, groblje Mali zbeg, nasip od Malog raja ka Jabučkom ritu, nasip od Dunavca ka Prelivu, nasip od Crvenke ka Prelivu.

Tretman će se sprovesti ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili. Preparati su registrovani kod Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, te građani nemaju razloga za strah.

Ukoliko građani primete povećanu brojnost komaraca na određenom lokalitetu, o tome mogu da obaveste Servisni centar Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 radnim danima od 7 do 22 časa, i subotom od 8 do 14 časova.

- Apelujemo na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca -  navedeno je u saopštenju  "Gradske čistoće" .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)