SPREMNA ZA PUTNIKE I BRZI VOZ: Završena rekonstrukcija Železničke stanice Novi Beograd (FOTO)

Novosti online

27. 03. 2022. u 20:42

ŽELEZNIČKA stanica Novi Beograd sutra će da ponovo primi putnike.

СПРЕМНА ЗА ПУТНИКЕ И БРЗИ ВОЗ: Завршена реконструкција Железничке станице Нови Београд (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Goran Vesić

Završena je rekonstrukcija same stanice, kao i pristupnih saobraćajnica, površine 3.400 kvadrata, a uređeno i oko 6.000 kvadratnih metara zelenih površina. Tim povodom se oglasio i Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

- Završena je rekonstrukcija železničke stanice Novi Beograd. Od sutra je ova stanica u funkciji! Beograd put, Parking servis, Zelenilo i Rasveta večeras su završili parking prostor, pešački i kolski prilaz. Beograd pobeđuje! - poručio je Vesić na Fejsbuku.

Inače, tokom radova on je rekao da će „Železnička stanica Novi Beograd sigurno biti integrisana sa autobuskom i biće jedna od najvećih u Srbiji“.

- Postavili smo 15 saobraćajnih znakova koji pokazuju da je ovde železnička stanica jer su ljudi nažalost u Srbiji zaboravili da postoji voz. Postavili smo i četiri rasvetna tela, osvetlili smo prolaz ispod samog mosta koji nikada nije bio osvetljen i građani su se često žalili zbog toga - rekao je Vesić pre mesec dana, tokom obilaska radova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)