AJNŠTAJNOV ROĐENDAN U MUZEJU ILUZIJA: U čast rođenja slavnog naučnika

Милица Шкорић
Milica Škorić

12. 03. 2022. u 23:02

POVODOM rođendana čuvenog naučnika Alberta Ajnštajna sutra od 16 do 20 sati Muzej iluzija priprema zanimljiv zabavno istraživački program.

АЈНШТАЈНОВ РОЂЕНДАН У МУЗЕЈУ ИЛУЗИЈА: У част рођења славног научника

piksabej

Fokus će biti na životu i profesionalnom putu dva najveća naučnika svih vremena, Alberta Ajnštajna (14. mart 1879 - 18. april 1955) i Nikole Tesle (10. jul 1856 - 7. januar 1943).Program će se odvijati kroz igru, uz stručno vođstvo gde će porodice i školarci aktivno učestvovati u kretanju kroz muzej, rešavanju zagonetki, a neki od eksponata preimenovani su u čast ovog velikog dana.

Cilj programa je da se posetioci bolje upoznaju sa naukom koja se krije iza atraktivnih iluzija, eksponatima sa likom Tesle i Ajnštajna kao i malo znanim činjenicama iz života ova dva velikana. Porodice i mladi posetioci će imati priliku da saznaju da li su se ikada sreli Tesla i Ajnštajn, koji odevni predmet Ajnštajn nije voleo da nosi kao i ko mu je bio omiljeni naučnik.

Ture su predviđene za porodice, školsku decu od šestog razreda kao i za sve srednjoškolce. Iste se organizuju pojedinačno, na licu mesta, kao i unapred dogovorene grupe. Vreme trajanja programa je 45 minuta, a nakon toga sledi obilazak muzeja.

BONUS VIDEO - AUTOMOBILI UNIŠTENI: Teška saobraćajna nesreća u Zemunu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna