PRODUŽEN ROK ZA PLAĆANJE RAČUNA: Infostan do 17. februara

J.D.

03. 02. 2022. u 16:17

ROK za korišćenje popusta pri plaćanju januarskih računa produžen je do 17. februara, saopšteno je iz JKP „Infostan tehnologije”.

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПЛАЋАЊЕ РАЧУНА: Инфостан до 17. фебруара

Novosti

Zbog obeležavanja Dana državnosti, koji se u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji praznuje 15. i 16. februara, poslednji dan za plaćanje računa sa obračunatim popustom od pet, šest i sedam odsto je četvrtak, 17. februar, zbog čega će redovne platiše imati dva dana više za plaćanje umanjenih računa. 


Ukupno su odštampana i distribuirana 791.032 januarska računa objedinjene naplate dok je popust unapred obračunat za 373.635 korisnika koji redovno plaćaju račune. Od ukupnog broja umanjenih računa, popust od sedam odsto ostvarilo je 180.356 korisnika koji godinu dana u kontinuitetu koriste popust pri plaćanju računa. Popust od šest odsto obračunat je za 41.131 korisnika, koji šest meseci plaćaju umanjene račune, dok je pravo na popust od pet odsto ostvarilo 152.148 korisnika.

Subvenciju u iznosu 10–30 odsto na plaćanje januarskih računa ostvarilo je 50.014 socijalno ugroženih korisnika, u zavisnosti od kategorije kojoj pripadaju.

Preko mobilne aplikacije i portala e.Sanduče građani su u mogućnosti da bezbedno plaćaju svoje račune brojnim platnim karticama, bez odlaska na šaltere platnih institucija, i to samo jednim klikom sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, saopštavaju iz JKP „Infostan tehnologijeˮ. 

U ovom trenutku više od 200.000 korisnika plaća svoje račune brzo, lako i sigurno preko aplikacije e.Sanduče. Mobilna aplikacija e.Sanduče dostupna je za preuzmanje na platformama Android i iOS. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora