"ADA" RADI 365 DANA: Gradonačelnik Radojičić obišao klizalište na Savskom jezeru

J.D.

20. 01. 2022. u 16:01

KLIZALIŠTE u zimskoj sezoni, a kupalište i izletište u zimskoj sezoni samo su deo programa koje Ada Ciganlija nudi posetiocima.

АДА РАДИ 365 ДАНА: Градоначелник Радојичић обишао клизалиште на Савском језеру

Beoinfo

Sa ovim je saglasan i gradonačelnik Zoran Radojičić, koji je juče obišao Savsko jezero.

- Tokom svakog godišnjeg doba Ada ima bogatu ponudu najrazličitijih sadržaja, a jedno od njih je upravo i klizalište u "Kamengradu" koje radi od početka ove godine - rekao je gradonačelnik. - Na 800 kvadratnih metara naši sugrađani, a posebno mališani mogu da se od 10 do 20 časova rekreiraju, zabavljaju i kližu a aktuelna je i veštačka ski-staza koja zbog bezbednog i kontrolisanog načina obuke predstavlja savršen početak za one bez ikakvog iskustva na skijama .

Kako je gradonačelnik istakao, ova zelena oaza u svojoj ponudi sadrži čak preko 50 otvorenih sportskih igrališta koja su u prethodnom periodu u potpunosti rekonstruisana - igrališta za rukomet, fudbal, tenis, košarku, bejzbol, ragbi, golf i odbojku na pesku. Tu su i sadržaji sa nešto ekstremnijim, takozvanim adrenalinskim aktivnostima, potom "velnes" programi, zabavni sadržaji za najmlađe, trim-parkovi i staze za pešačenje i biciklizam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a