DO SADA NEOBJAVLJEN SNIMAK: Spektakularan novogodišnji vatromet u Beogradu na vodi (VIDEO)

Novosti onlajn

01. 01. 2022. u 13:04

SENZACIONALNIM vatrometom i laserskim šou programom sa Kule Beograd, kao i koncertom najpopularnijih domaćih muzičara na Sava Promenadi, Beograđani i gosti grada ušli su u 2022. godinu u velikom stilu, a srpska prestonica dobila je doček dostojan najvećih svetskih metropola.

ДО САДА НЕОБЈАВЉЕН СНИМАК: Спектакуларан новогодишњи ватромет у Београду на води (ВИДЕО)

Foto: Predrag Vučković

Grandiozno odbrojavanje sa fasade Kule bilo je uvod u vatromet koji je, osim sa najviše zgrade u regionu, ispaljivan i sa novobeogradske obale, iz osam sistema, sa čak 250 pozicija, uz svetlosnu pratnju 55 moćnih lasera. Vizuelno impresivan događaj upotpunjen je i muzikom specijalno komponovanom za ovu priliku i inspirisanom domaćim etno motivima. 

Spektakl je poklon kompanije Belgrade Waterfront sugrađanima i gostima glavnog grada, a vatromet je organizovan u saradnji sa kompanijom „Fireworks by Grucci“, svetskim liderom u pirotehničkim događajima ovog tipa. Da je tako, potvrđuje i činjenica da je „Fireworks by Grucci“ oborio čak 11 Ginisovih rekorda u oblasti vatrometa. Premijerno u novogodišnjoj noći prikazan je i sadržaj na medija fasadi Kule, a svetlosni efekti zadivili su sve prisutne. Slike sa Kule Beograd u novogodišnjoj noći poslate su u svet, a najviša zgrada u regionu pozicionirala se kao novi prepoznatljivi simbol glavnog grada Srbije.

Zvezda večeri, Goran Bregović, usijao je atmosferu zajedno sa trubačima, a na sceni mu se pridružio i Mladen Vojičić Tifa sa kojim je pevao hitove grupe Bijelo dugme. Za fenomenalan provod, pored Brege i Tife, bili su zaduženi Angellina, Coby i Saša Kovačević.

BONUS VIDEO: 

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNJI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZA DAN NA BAZENU BAR 750 DINARA: Sezona na kupalištima u jeku, građani iznajmljuju plažnu opremu