STANICA U SASTAVU KBC ZEMUN: Uskoro otvaranje moderne poliklinike na 1.005 kvadrata u GO Obrenovac

S. V.

29. 11. 2021. u 05:00

U NOVOM zdravstvenom objektu u Obrenovcu, čije se otvaranje uskoro očekuje, radiće 11 specijalističkih službi koje će pružati usluge meštanima ove opštine, te oni više neće morati da idu do Beograda kako bi obavili neki pregled.

СТАНИЦА У САСТАВУ КБЦ ЗЕМУН: Ускоро отварање модерне поликлинике на 1.005 квадрата у ГО Обреновац

Foto Fejsbuk

Obrenovačka stanica zdravlja imaće najbolju medicinsku opremu, skener, mamograf, ultrazvuk, kolposkop i sve što je potrebno za specijalističke preglede. Prema rečima predsednika GO Obrenovac Miroslava Čučkovića, ovaj projekat zamišljen je kao poliklinika koja će raditi u sastavu KBC Zemun.

- Naš cilj je da svi koji imaju potrebu da odu na pregled budu zakazani i da ovde dođu u tačno određenom terminu bez čekanja i gužve - kaže Čučković.

- Otvaranje zdravstvenog objekta od 1.005 kvadrata očekuje se u narednih nekoliko nedelja.

Ovde u našem polikliničkom centru, nakon uputa lekara iz Doma zdravlja, pacijenti će sa zdravstvenom knjižicom moći da obave neki od specijalističkih pregleda u svih 11 oblasti zbog kojih su pre morali da putuju u Beograd.

Unutrašnjost objekta, Foto Fejsbuk

Načelnik obrenovačke Hitne službe dr Radoslav Milošević podsetio je da je ovaj objekat lokalna samouprava izgradila svojim sredstvima i stavlja ga u funkciju republičkog zdravstvenog sistema.

- Imali smo priliku da prošle godine uđemo u objekat Doma zdravlja koji ima više od 2.000 kvadrata i najsavremeniju opremu. Ovo je jedno veliko iznenađenje, da za samo godinu dana stojimo ispred novog zdanja od 1.000 kvadrata - rekao je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)