NOVI KROV DO OKTOBRA: Radovi u centralnoj kuhinji u Predškolskoj ustanovi "Zvezdara"

B.B.

16. 09. 2021. u 18:57

DO POČETKA oktobra biće završena rekonstrukcija krova centralne kuhinje Predškolske ustanove "Zvezdara", najavio je Slavko Gak, gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu, koji je obišao ovu ustanovu. Za ove namene, iz "kase" sekretarijata je izdvojeno 19,7 miliona dinara.

НОВИ КРОВ ДО ОКТОБРА: Радови у централној кухињи у Предшколској установи Звездара

Skupština grada

- Očekujem da se posao privede kraju do početka oktobra - rekao je Gak. - Ovde se dnevno pripremi i do 5.000 obroka za decu u zvezdarskim vrtićima. Imali smo problema sa krovom i uskoro će sve biti sanirano.

On je istakao da je Grad od početka godine uložio oko 51 milion dinara u tekuće održavanje i opremanje 29 vrtića na ovoj opštini. Na centralnoj kuhinji, koja sve objekte snabdeva hranom, prošle godine je zamenjena kompletna fasadna i unutrašnja stolarija.

- Samo za tekuće održavanje i opremanje svih vrtića na teritoriji Beograda, ne računajući kapitalna ulaganja, u ovoj godini odvojeno je ukupno oko 350 miliona dinara - istakao je gak. - Osim velikih rekonstrukcija, koje su prioritet, važno je i održavanje svih vrtića.

U toku su radovi na zameni stolarije na šest vrtića na opštini Čukarica, sanacija mokrih čvorova u vrtiću "Dečje carstvo" u Lazarevcu.

Gak je najavi da uskoro počinje i duga faza rekonstrukcije vrtića "Ljolja" na Voždovcu, kao objekta mesne zajednice u vrtić u naselju Zuce.

- Velika obnova svih vrtića u Beogradu ne staje, nastavljamo dalje dok ne završimo rekonstrukciju svih dotrajalih objekata - zaključio je Gak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća