PITANJE STANARA DIREKCIJI: Zašto je deo voždovačkog kružnog puta i dalje raskopan?

S. B. M.

24. 08. 2021. u 06:47

IAKO su radovi u Save Maškovića i Crnotravskoj završeni, žitelji naselja Stepa Stepanović su nezadovoljni.

ПИТАЊЕ СТАНАРА ДИРЕКЦИЈИ: Зашто је део вождовачког кружног пута и даље раскопан?

Foto I. Marinković

Kružni put ka raskrsnici sa Ulicom vojvode Stepe je raskopan, tako da žitelji ne mogu automobilima da skrenu levo ka Vojvode Stepe nego i dalje moraju da kruže.

Zbog pet metara puta, i manje, problem stanara Stepe i dalje je ostao nerešen. Zbog toga i linije 49 i 50 voze i dalje izmenjenom trasom. A upravo one opslužuju veliki broj putnika ovog naselja. Kreću i đaci u školu, a dve osmoletke nalaze se upravo na tom potezu.

Zato su se stanari naselja juče obratili Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, sa nekoliko pitanja.

- Potez od Bahtijara Vagabzade do Vojvode Stepe je završen. Ipak, pre i za vreme izvođenja radova nije bilo nagoveštaja da će nakon završetka radova biti van funkcije raskrsnica Ulica Vojvode Stepe i kružnog puta. Molimo da nam dostavite zvanične informacije na pitanja: zašto je i dalje van funkcije ova raskrsnica? Šta se konkretno sa njom planira?

Kada će početi radovi i u kom roku će raskrsnica ponovo biti u funkciji?

Stanari Stepe na ovu su vezu željno čekali. Još čekaju i ulicu koja treba da spoji naselje sa Ulicom vojvode Stepe. Ova deonica trebalo je da bude izgrađena do aprila. Na toj vezi, radovi nisu ni počeli, a nema ni naznaka kada će. Od Direkcije su dobili odgovor da kompletiranje tehničke dokumentacije zavisi od drugih organa, kao i da je rok za izvođenje produžen do decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna