MODERNA ŠKOLA U ZVEČKOJ: Đaci obrenovačkog naselja dobili obnovljene učionice i salu za fizičko

S. V.

31. 07. 2021. u 10:12

ĐACI koji pohađaju OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u obrenovačkom naselju Zvečka, od septembra će učiti u rekonstruisanom objektu, a vežbaće u novoj fiskulturnoj sali.

МОДЕРНА ШКОЛА У ЗВЕЧКОЈ: Ђаци обреновачког насеља добили обновљене учионице и салу за физичко

Foto Arhiva

Kako je ocenio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ova osmoletka je najmodernija u gradu, u skladu sa svim standardima EU.

On je istakao da u Obrenovcu više ne postoji škola koja nema salu za fizičko vaspitanje, što nije slučaj u pojedinim osmoletkama u centru grada.

- Đaci koji ovde budu pohađali nastavu, a njih ima 236, imaće najmoderniju školu u skladu sa svim standardima bilo koje zemlje Evropske unije. Škola je toliko velika da bi mogla da primi i više učenika i za to smo spremni - rekao je Vesić.

Predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković istakao je da su u toku pripreme i obnova svih obrazovnih institucija kako bi se što bolje pripremili za predstojeću školsku godinu. Direktorka OŠ "Jovan Jovnović Zmaj" Vera Đorđević podsetila je da ovu osmoletku pohađa 236 đaka. Oni sada na raspolaganju imaju osam novih i četiri rekonstruisane učionice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)