LJajić potvrdio: U GRČKU NE PRE 1.JULA - Zvanično je, ovo je veliko iznenađenje za nas

Novosti Online/J.Su.

15. 06. 2020. u 15:24

Pre dva dana su obećali da će od danas moći da se uđe u Grčku - kaže LJajić za "Novosti"

Љајић потврдио: У ГРЧКУ НЕ ПРЕ 1.ЈУЛА - Званично је, ово је велико изненађење за нас

Foto: Arhiva/V.N.

KO zna šta se desilo, možda su samo po inerciji produžili raniju odluku, u kojoj je stajala zabrana. Čekamo pojašnjenje iz naše ambasade u Grčkoj. Da li će ta zabrana da važi i za Srbiju ili ne. Pre dva dana su obećali da će od danas moći da se uđe u Grčku.

Ovako za "Novosti" objašnjava ministar turizma Rasim LJajić, trenutnu situaciju sa zabranom ulaska srpskih turista u Grčku. Kako kaže, oni su dobili dopis iz naše ambasade da je zabrana objavljena u grčkom Službenom glasniku.

- To je stara odluka, još od 17. marta, koju su oni samo produžili - ispričao nam je ministar LJajić. - Odluka je bila doneta radi sprečavanja širenja korona virusa i sada je produžena do 1. jula. Obećali su da će da nas puste, ne znamo šta se sada desilo.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Jannis

15.06.2020. 22:11

Zao mi je za turiste i porodica iz Srbije, jos Zao mi je Grckog naroda koj ceka turiste i iz Srbije pogotovo u Makedoniju ( original.)gde Srbi najvise idu, stavros asprovalta leptokaria, a unistava u sezonu ona stoka iz grcke prodane vlade. Nazalost Grcka je okupirana zemlja